Ny luksus skyvedørsgarderobe i gangen & soverommet.!

I forgårs (mandag) ventet jeg halve dagen på at montørene fra Garderobemekka på Alanabru skulle komme. Avtalen var at de skulle være hos meg mellom klokken 13 og 14.00. Men jeg fikk i stedet en telefon rundt klokken 17.30 der de lurte på om det var greit de kunne komme først kommende onsdag. I stedet for å komme så sent som klokken 17.30, i og med at det blant annet ville bli litt bråk og borring i noen timer fremover. Og i og med at jeg bor i en blokk med blant annet småbarnsfamilier, så sa jeg at det var greit. På en måte kastet de bort nesten hele ettermiddagen min på at jeg ble sittende å vente på at de skulle komme. Jaja, vi ble enige om at de skulle komme ved 12 tiden i dag onsdag. Noe de faktisk også gjorde.

Jeg har nå over lengre tid hatt lyst på nye skyvedører til mine skyvedører på soverommet, og til gangen. Og for cirka 1 måneds tid siden så bestilte jeg. Og det var lurt ettersom at det var januar salg og 40 % avslag på skyvedører hos Garderobemekka. Så da var det bare å smelle til å bestille.

Jeg har lenge hatt lyst på skyvedører med sorte profiler. Jeg syns det er så kult. Ser du tidligere innlegg jeg har i kategori «interiør» så ble hele badet mitt også oppgradert med sorte profiler. Planen er å kjøre «den tråden» gjennom hele leiligheten. Så til våren skal det hvite kjøkkenet også tas. Med samme gråfarge som på badet, og med sort matte dør og skuffe håndtak. Men det kommer jeg tilbake til når dette skal gjøres om et par måneder.

Garderobedørene jeg hadde syns jeg bare var dørgende kjedelige. Ja, rett og slett triste. På soverommet to helt hvite dører, og de to midterste var speil dører. Og i gangen to helt vanlige skyvedører med speil fronter. (Se før og etter bilder nederst i innlegget). Og jeg vil jo ikke ha noe som er kjedelig. Jeg er en som liker det spennende, og gjerne også noe som ikke de fleste andre har. Rett og slett for å prøve å skille meg litt ut i mengden, blant annet….Det er i allefall det jeg prøver på…..

Se før og etter bilder under. 🥰

Stor forskjell ikke sant.? Fra de gamle dørene øverst til de nye med sorte profiler. Dette er i gangen. Elsker sorte profiler og sorte løsninger. Det er kjempekult.

Disse bildene viser før og etter inne på soverommet mitt. De sorte profilene er selvsagt etter bildene. Montørene fra Garderobemekka, brukte 2,5 time på hele monteringen. Da er demontering og fjerning av det gamle også inkludert.

Håper du liker det. Det gjør i alle fall jeg.!

Garman.❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg