Nye råflotte håndklær fra Royal Design – Mye lekkert.!

Endelig var de her. Og endelig etter flere ukers venting så kom de 9 håndklærne som jeg hadde bestilt hos Royal Design på nettet. Ønsker du selv å ta en titt og handle på Royal Design, følg da denne linken her.: https://royaldesign.no/ De har UTROLIG mye flott her. Det neste jeg nå skal kjøpe er store håndklær fra samme nettsiden….

Jeg må innrømme at jeg ikke hadde forventet at leveringen av disse håndklærne skulle ta så lang tid som det det gjorde. Men det gjorde det. Det tok circa 2 måneder. Mens det på nettsiden står at de leveres innen 3-4 uker…. Men for meg hadde det ikke noen hast, for jeg hadde ikke tatt disse nye håndklærne i bruk før oppussingen av badet mitt var mer eller mindre ferdig likevel. Og fortsatt er ikke badet helt ferdig. I morgen fredag er det meningen at de skal være 100 % ferdige med hele badet……Det kunne se ut som om det var den ene varianten av håndklærne jeg bestilte som tok litt lenger tid…… De andre to variantene så det ut som om de hadde klar for lenge siden. Kunne se slik ut på ordren i alle fall. Så valgte de å vente med å sende de ut til meg til alt var på plass. Og den ser jeg. Og det var helt greit for meg. Som sagt så hadde det jo ikke noen hast for mitt vedkommende…

I og med at oppussingen av badet mitt nå nærmer seg slutten så hadde jeg lyst på nye håndklær. Nye håndklær som passer inn til det oppussede badet mitt. Farger på håndklær som passer inn. Det gjør ikke de gamle håndklærne som jeg har nå…… De er fullt brukende de. Men disse håndklærne sa min mor at hun gjerne ville overta. Hun trenger nye håndklær til å ha på hytten sin som hun sa. Da de hun har der er så slitte. Og da var ikke jeg sen med å fortelle henne at jeg hadde en haug med fullt brukende håndklær hun kunne få overta. Og det ville hun svært gjerne. Handklærne ligger nå klare i en stor eske til henne. Så neste gang de kjører østover med bilen sin så står en eske klar til henne nede i boden min. Veldig greit at hun ville ha disse håndklærne så slapp jeg og gi dem til Fretex eller lignende. Selv om de også helt klart sikkert kunne fått bruk for disse håndklærne….. Kastet dem i søpla hadde i alle fall vært helt uaktuelt. Er det en ting vi gjør altfor mye av i dag, så er det nettopp det å kaste….

Under er noen bilder av håndklærne som jeg kjøpte.

Kjøpte 3 stykk håndklær i sort med dette sikk sakk mønsteret. Det er små håndklær jeg denne gang. Veldig kule håndklær syns jeg som passer perfekt til fargen på veggen. Kult.? :))

Kjøpte også 3 stykk av denne varianten. Med litt forskjellige farger i. Et litt vilt og sprekt håndkle med mye farger. Dette er nok favoritten av disse 3 variantene som jeg kjøpte…. Liker du det.?

Og den siste varianten jeg kjøpte 3 stykk av, var denne. I masse varme farger. Syns det ble veldig pent med disse 3 variantene.

Håndklærne er kule nok til at de kan brukes til mer enn bare et tørkehåndkle…. Her har jeg brukte det ene sukk sakk sorte håndkle som pynt/dekor over selve toalettet. 

Og til slutt. Mer enn en hel eske med 3 år gamle håndklær som min mor skal få overta. Nå står de i en eske nede i boden inntil videre. Jeg regner med mor og far tar en tur østover i løpet av sommeren. Min mor ble kjempeglad da jeg sendte dette bildet til henne på Snapchat i dag. 

Med tanke på fargen på veggen jeg har valgt så er det en farge som passer til alle andre typer farger. En farge som passer til alt. Kan jo være greit å tenke litt på det generelt når man pusser opp tenker jeg. At man velger farger som passer til det meste. Så blir det så mye lettere å innrede også…

Garman. ❤️

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg