Oppussing av baderom tar form – Priming av gulv & vegger – Hvit gugge på vegger & gulv.!

Ja de siste to dagene har arbeidsfolkene mine som pusser opp badet, styrt på noe voldsomt. I går hadde de en hvit rutete netting som de plasserte oppover veggene på de allerede eksisterende hvite flisene på veggene, og de lyse flisene på gulvet. Oppå denne nettingen rullet de så på et godt lag med primer. Slik at denne nettingen tørket fast til både vegger og gulvet. (Se bilder, nederst i innlegget.) Det tørket veldig fort sa de, så om jeg holdt meg unna badet et par timer. Så kunne jeg fint gå på det uten problem. Og ikke minst kunne bruke toalettet som fortsatt henger på veggen under oppussingen. Og det er jo bra, så slipper jeg å løpe til «alle naboene» mine for å gå på toalettet.

Ikke bare har de primet vegger og gulv. Men langs gulvet, under flisene på veggen, så har de bygget ut litt med noen centimeter. Da har de brukt noen plater (ikke spør meg hva de heter og kaller de for) som de har skåret til og festet til flisekanten fra gulvet og noen centimeter oppover. (Se bildene nederst i innlegget). og deretter har de hatt sånn hvor netting på, og oppå der primer godt med noe hvitt flytende stoff, slik at nettingen fester seg og tørker fast til veggen.

Og i dag har jeg ikke vært hjemme på dagen. Så mens jeg har vært ute, så har de vært her og klint på et nytt hvitt stoff på veggene. (Se bilder nederst i innlegget). Og jeg som trodde jeg var kvitt det hvite kalde sykehusaktige badet mitt i snart 3 år nå, må visst leve noen dager til med hvitt bad. Men det skal jeg nok klare.

Nå er de ferdig med alt grunnarbeidet de skulle gjøre. Så fra mandag av setter de i gang med å legge på mikrosementen. Og jeg er veldig spent på om de fargene jeg har valgt blir tilnærmet like slik som de ser ut på bildene jeg fikk se av de. Hva slags farger jeg har valgt, velger jeg å vente med å avsløre for dere, til de faktisk har begynt å kobbe med dette og påføre det på veggene. Jeg er iallefall kjempespent på dette.

Ja, denne hvite nettingen hadde de oppå flisene på badet, og på badegulvet. Og så rullet de på godt med primer over, slik at nettingen skulle tørke og sitte godt fast.

På disse to bildene over har de bygget ut litt med noen gråsvarte plater son de skar til og plasserte under de hvite flisene, slik at det blir en jevn kant helt ned til gulvet. Det må det være før de begynner med mikrosemeten. Deretter sånn netting oppå og et godt lag med primer slik at det fester seg.

Her skjæres de gråsvarte platene til. Det limes/festes godt til.

Disse store gråsorte platene som står oppreist langs veggene, er det som er blitt brukt til å bygge ut langs kanten under de hvite flisene på veggen og gulvet.

Og slik ble flisene på gulvet, etter at de var ferdig med å legge på denne hvite rutete nettingen og primeren som de rullet på etterpå. På dette bildet er det helt tørt og kan nå tråkkes på.

Og på disse to bildene. Viser det som arbeidsfolkene har gjort i dag hos meg. Jeg vet ikke hva det de det nå de har smurt på. Men hvitt ble det, og dette er siste laget før de skal begynne ned selve mikrosementen.

Så måtte jeg jo snike meg selv også inn på alle disse bildene under oppussingen. Dette bildet er også tatt i dag, i ettermiddag.

Jeg er veldig spent på fortsettelsen på mandag til uken.!

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg