Oppussing av badet starter – Demontering av badet.!

De siste to dagene har jeg og en kompis ryddet bort og ut det vi kunne av diverse inne på badet mitt. Ettersom badet mitt fra og med i morgen av skal pusses opp. Det vil si hele badet skal oppgraderes. Og hva som skal gjøres skal jeg skrive om til dere med daglige oppdateringer fremover. Det eneste jeg er sikker på er at dette vil bli veldig flott. Badet vil få en helt ny og annerledes «look» enn slik som badet ser ut i dag.

Den 26 april i år, så har jeg bodd i leiligheten i 3 år. Og fra første dagen jeg flyttet inn, så har dette badet irritert meg noe så grenseløst. Og grunnen til irritasjonen er at jeg syns nåværende baderom er fryktelig kaldt og sterilt. Det er riktig nok et lyst bad, så det er positivt. Men det er også det eneste som ee positivt med hele dette badet syns jeg. Badet er heller ikke på noen måte et koselig bad, så når jeg skal inn å dusje, pusse tenner osv. så har jeg vanligvis nærmest gjort dette i en fart, for så å komme meg ut der i fra igjen, i en fart. Så lite trivelig syns jeg at det badet er.

Men som nevnt så skal badet nå få en kraftig oppgradering. Så derfor har jeg og en kompis de siste dagene tømt hele badet for det som kunne fjernes av diverse. Blant annet fjernet vaskemaskinen, et høyskap, diverse knagger, talettrullholder, skittentøykurv, dusjhode og slange og tilhørende stativ til, er nå blitt fjernet. Så i morgen tidlig når de kommer klokken 09.00, så får de demontere dusjveggene, servanten og skapet, og speilet. Det får ikke jeg til. Speilet skal jeg ha, da det skal henges opp igjen når badet er pusset opp. Da det speilet er stort og godt og firkantet. Et rundt speil vil jeg ikke ha. Det liker jeg ikke. Aldri likt runde speil av en eller annen grunn jeg.

Hvem som skal utføre oppussingen av badet og hva som skal gjøres på badet, og hvordan badet til slutt vil komme til å se ut, skal jeg oppdatere dere med de neste dagene fremover. Så her tror jeg det blir mye spennende å få med seg. Jeg er iallefall veldig spent på hvordan dette vil bli seende ut etter hvert.

Jeg tror det nye badet mitt etter oppgraderingen vil bli kjempekult.

Slik ser altså badet ut etter at jeg og en kompis har fjernet det som fjernes kan fra vegger og gulv til i morgen. Hvite fliser på veggene, og lyse litt beige aktige fliser på gulvet, det ALT støvet og lignende viser. Veldig lite praktisk med et så lyst gulv på et baderom… Noe som da har irritert meg noe grenseløst i snart 3 år da jeg flyttet inn i leiligheten. Som og var splitter ny da jeg flyttet inn.

Og slik ser badet ut ved dusjen. I morgen tar de som skal pusse opp badet og fjerner dusjdørene, og dusjarmaturet. Dusjdørene skal på plass igjen når vegger og gulv har fått nye overflater.

Litt støv og annen dritt blir det jo alltids under en vaskemaskin som står stående på et bad. Hos meg nå var ikke dette så helt gale, da jeg vanligvis drar frem min vaskemaskin og støvsuger og rengjør der den har stått/står med jevne mellomrom.

Diverse knagger på badet og toalettrullholderen måtte og ned. De kan ikke henge oppe når nye overflater på veggene ette hvert kommer. Da skal det inn med helt andre og nye knagger osv når badet står ferdig.

Opphenget eller hva det heter til dusjhodet og dusjslangen fikk vi også tatt ned. Det er jo godt hva som er gjort og klargjort når disse oppussingsfolkene i morgen kommer. Tid spart er tid tjent tenker jeg…. I tillegg har jeg rengjort hele badet. Særlig vegger og tak da dette skal startes å jobbe med i morgen…..

Jeg gleder meg og er spent på sluttresultatet.!

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg