Oppussing bad/baderom fortsetter – Montering av baderomsmøbler startet – Det tar sin tid – De mest seriøse håndverkerne jeg har vært borti.!

I går klokken 09.30 kom de endelig for å fortsette med oppussingen av badet mitt. Det har vært en liten pause i det nå, ettersom det blant annet har vært påske. Og han ene polakken har vært hjemme i Polen en ekstra uke, utenom påskeuken også. Men i dag kom Bartek og hans pappa endelig for å begynne å montere opp, både det ene og det andre som skulle monteres opp på badet mitt. Sjefen deres Benedicte var og innom på morgenkvisten, men hun forsvant igjen, da hun skulle på et annet oppdrag som de også holdt på med.

Dessverre så blir ikke badet helt ferdig med det første. Da vi har fått beskjed om at de noe spesielle baderomsdørene som vi blant annet har bestilt. Ikke kommer før om 1 måneds tid. Til sånn circa i slutten av mai måned så kommer de. Og det er jo faktisk 1 måned fremover i tid fra nå av. Både jeg og Benedicte håper at disse dusjdørene kommer litt før. De har allerede vært i bestilling fra oss i 1 måneds tid allerede. Og leveringstid var i utgangspunktet 3-5 uker. Så hvorfor de er så forsinket med å lage disse dørene vet jeg ikke. Det vil altså ta opp mot 2 måneder før vi nå får dem. Men som jeg sa til Benedicte, jeg syns de er verdt å vente på, da de er veldig kule og litt utenom alle disse her vanlige standard dusjdørene. Og i tillegg passer de helt perfekt til mitt nye oppgraderte bad. Bilder kommer av dørene etter hvert selvsagt. Og et par småting til får de ikke gjort før dusjdørene er kommet på plass og.

Men de har fått gjort mye i dag. Veldig mye vil jeg si. Skuffeseksjonen under speilet er nå montert. Den er på plass og ved 14.30 tiden så dukket de opp med  benkplaten som er i bambus, og som den nye servanten min skal stå på. Og som skal gå over vaskemaskinen også. Både benkeplaten, servanten og armaturet/kranen er nå på plass. I tillegg til dette har de og lagt bambusplate over det vegghengte toalettet også. Og toalettplaten i sort som man trykker på når man spyler ned har de og fått på plass. Og før det hele er ferdig, så syns jeg det hele er griselekkert for og si det litt forsiktig. Helhetlig blir dette kjempeflott. Iallefall etter min smak når alt er på plass.

Bartek og pappaen hans hadde en lang arbeidsdag i går. De ville få unnagjort mest mulig som de sa. Og mye unnagjort syns jeg de fikk. De begynte rundt klokken 09.30 og dro ikke hjem før klokken var nærmere 20.00. En annen ting jeg ser av disse to polakkene når de jobber, er at de er utrolig nøye med alt arbeidet som de gjør. De måler, kontrollmåler et utall ganger før de setter i gang. Og de er kjempeflinke, og man ser godt at de vet hva de holder på med når de jobber. Både de og Benedicte er dønn seriøse i alt arbeidet de foretar seg på badet mitt. Og jeg tror jeg må gå så langt og si at jeg aldri har vært borti mer seriøse og ordentlige håndtverkere enn nettopp disse.

Så skal du noen gang eller har lyst til å legge mikrosement på vegger eller gulv eller hva det måtte være, ja da anbefaler jeg Munthe Interiør. Kontakt eventuelt Benedicte på e-post.: [email protected] eller kontakt henne på nettsiden.: https://muntheinterior.webnode.com/

Her holder Bartek og pappaen hans på med å skal montere opp skuffesekskjonen som servanten og armaturet/kranen skal stå på. De måler og måler og er utrolig nøye med det de holder på med. Pappaen til Bartek fungerer mer som en assistent og medhjelper. Bartek er helt klart sjefen av de to og har kontroll og styring på det meste…..

Og her har de etter flere timers arbeid omsider klart å få skuffesekskjonen opp på veggen. Nå gjenstår bare resten…..

Og slik ser benkplaten ut som er av bambus. Den er på dette bildet ubehandlet og er ikke satt inn med noen ting. Men den skal etter hvert få en relativt lys og varm karamellfarget overflate. Da blir bambusen enda lekrere, og konturerne i bambusverket kommer også enda bedre frem.

Bartek,(nærmest i bildet) og pappaen hans er her i full sving med å legge på benkplaten over skuffesekskjonen og over vaskemaskinen. Jeg var veldig spent i det de pakket ut bambusplaten fra all plasten, på hvordan den såg ut og ikke minst fargen på den også. Men den var kjempeflott og flottere vil den bli etter hvert.

Over det vegghengte toalettet er det også en bambusplate. Veldig pent når begge disse platene er like. Og det burde de også være.

Her er Bartek og pappaen i full sving med å pakke ut elvesteinsservanten som jeg ville ha. På esken sto det at den veide hele 50 kg. Så dette var ingen lett servant å få på plass.

Far og sønn i full sving på disse to bildene ovenfor med å få løftet på plass og justert på plass servanten. De var helt nødt til å være to om å få løftet den på plass. Den var blytung. Barteks pappa flirer her ganske godt når de begge må løfte på.

Og her justerer Barteks pappa servanten på plass slik som jeg ønsker at den skal stå.

Og på disse to bildene ovenfor er servanten endelig på plass. Det samme er det sorte armaturet/kranen også. Jeg var litt spent på om fargen på servanten/steinen, om den ville være riktig. For på nettsiden sto det at fargen på servanten(e) kunne variere litt. Men hos meg var fargen helt perfekt. Passer utmerket til fargen og interiøret som jeg har valgt.

Og slik ser det ut nå på disse to bildene ovenfor. Fortsatt litt som skal gjøres. Vaskemaskinen skal bygges inn, bambusplaten settes inn med lakk eller et annet stoff for å fremheve fargen. Og pluss litt til.

Følg med følg med, om du vil ha med deg sluttresultatet av badet også. Det kommer etter hvert som badet er helt ferdig. Om noen uker vil det være helt ferdig.

Garman. ❤️

 

 

 

3 kommentarer

Siste innlegg