Oppussing bad fortsetter – Andre strøk med plastikkpress/base – I morgen mikrosement med farge.!

I dag fortsetter altså oppussingen av badet for fullt. I dag kom hun Benedicte på døren rett før klokken var 10.00 for å fortsette med oppussingen av badet mitt. Jeg var heldigvis akkurat stått opp og hadde fått gjort meg klar før hun kom. Hun og hennes 5 år gamle hund Issi kom på døren til meg.

Det tok ikke lange tiden før Benedicte var i gang med å sette i gang arbeidet med å legge på et lag nummer to med plastikkpress/base på både vegger og gulv inne på badet. Flisene som ligger under må ikke vise gjennom denne basen når det er tørt. Det gjorde det nå, så dermed må det legges et lag nummer to på. Det normale er vanligvis å legge på to lag. Og det ser ut til å holde hos meg også. Denne pkastikkpress/basen er beregnet for bad/baderom. En viktig detalj å huske på. Og 2 timer brukte hun på å få på strøk nummer to. Nå skal dette få stå og tørke gjennom dagen og frem til i morgen.

I morgen, det er da det blir spennende…..For det er da selve mikrosementen skal smøres på. Jeg er veldig spent på om fargen jeg har valgt ut er like fin som det den viser på bildene. Benedicte sier iallefall så, at dette er en veldig flott farge. Og det blir ikke hvitt folkens. Ikke i det hele tatt. Benedicte sier at hun må ha to lag med mikrosement på. Og kanskje et tredje også, men da et tynnere lag….. Men det gjenstår å se. Jeg er så spent på morgendagens farge at jeg helst skulle ønske den ble lagt på nå i dag, heeh. Men det er nok lurest å vente  å gjøre det skikkelig og etter forskriftene. Så får det ta den tiden det tar. Regner iallefall med at de er ferdig med det meste i slutten av uken…..

Benedicte er her i full sving med å blande til plastikkpress/basen som hun skal smøre på et tynt lag med på både veggene og gulvet. En tykk base som ikke er tykkere enn at det lett kan smøres  utover på veggene og gulvet.

Plastikkpress/basen blandes ut med varmt vann og røregrind som her. Røres ut til det er en helt glatt/smidig blanding. Klumpfri masse. Det er viktig at den er det før den påføres.

Og slik skal plastikkpress/basen se ut når den er klar til å brukes.

Og her er Benedicte i full sving med å føre på andre strøket med plastikkpress/basen på. Det må være en helt jevn og fin overflate der flisene under ikke skinner/viser i gjennom basen.

Her påfører Benedicte plastikkpress/base der hvor vaskemaskinen min etter hvert skal stå når den tid kommer. Og det er tid å få den plassert igjen.

Hunden til Benedicte er stort sett alltid med mammaen sin på jobb. Jeg har jo ikke problemer med hunder så for meg er ikke dette et problem at hunden er med. Dessuten er Issi snill som dagen er lang. Veeldig snill og veloppdratt. Og da er det iallefall ikke noe problem å ha henne på besøk.


Nå klokken 15.00 var Benedicte akkurat ferdig med å legge på siste lag med plastikkpress/base på vegger og gulv. Da ble det seende slik ut. Nå skal dette stå og tørke til i morgen tidlig. Og det er da det virkelig spennende begynner, når mikrosementen og fargen skal på. Det blir morro å følge med på. Så følg med følg med fremover. ;-))

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg