Oppussing bad fortsetter – Forsinket start – Silikon Valley – Ekstrem bruk av silikon.!

I går klokken 12.00 så skulle de komme å begynne med oppgraderingen/oppussingen av badet mitt. Men de klarte ikke å være her til det tidspunktet. Og hva annet kan man mange ganger forvente av håndtverkere så travle som det de er. Det var meningen de skulle komme til meg i går morges klokken 09.00, men så fikk jeg en SMS kvelden før av Benedicte at de måtte i et møte fra morningen av. Og derfor måtte forskyve det hele til klokken 12.00. Men som nevnt kom de ikke da heller. I stedet for tikker det inn en SMS fra Benedicte nøyaktig klokken 13.04 at de er på vei. En god time forsinket. Og klokken 13.30 var de i leiligheten min. Jeg vil tro at det muligens er dette møtet de var på som kanskje kan være skylden i forsinkelsen….. Jeg spurte ikke om det heller. Det viktigste var at de kom og fikk begynt rivingen av det som skulle rives ned. Noe de fikk gjort også. I dag var det bare det de gjorde. Reiv ned og ut det som skulle fjernes. Og  fikk klargjort til i morgen da de begynner med blant annet å skal ha en grunning/primer oppå flisene inne på badet. Men dette skal jeg komme mer tilbake til i morgen. Nå er vi iallefall i full gang med oppussingen/renoveringen av badet mitt. Under er noen bilder av Benedicte og hennes polske makker som er i full sving med å rive ned og fjerne det som fjernes kan inne på badet mitt.

Benedictes polske makker er her i full sving med å fjerne servanten og skapet på badet mitt. Dette var lott lettere sagt enn gjort. Og tok mye lenger tid enn forventet også…. Men det er jo sjelden noe går «smooth» under en oppussing, noe også denne polakken påpekte. Og noe han virkelig har helt rett i. Det får jo aldri som planlagt noe….

Og her har polakken fått bort selve skapet under servanten. Det var det minste problemet med å få bort. Men derimot var selve porselensservanten, det reneste marerittet å få løst. Byggherren som har satt opp denne blokken er virkelig glad i silikon……

Til slutt måtte også Benedicte som også er sjefen for oppgraderingen/prosjektet av badet mitt hjelpe til med å få løsnet servanten fra flisveggen som denne servanten blant annet var festet til. Etter nesten 1 time med å prøve å få løsnet servanten med diverse kniver og andre ting, så filk vi den endelig løs. Jeg var også med og hjalp til med å få løs denne servanten. Til slutt klarte vi det. De hadde brukt et meget solid stoff (som jeg ikke husker navnet på), og klint dette utover på servantens bakside. Og med er tykt lag i tillegg så var det nesten helt umulig å få løsnet servanten. Men etter mye om og men og en god porsjons tålmodighet løsnet servanten og vi fikk den løs. Som Benedicte sa, så trodde hun aldri at de noen gang har brukt så lang tid på å få løsnet en servant. Og det tror jeg henne på.

På servanten som dere ser her, så ligger det utrolig mye silikon på servanten. Dette var bare noe av silikonen som byggherren av blokken hadde brukt for å få ting festet på badet. Selv jeg som ikke er byggmann eller noe i den dur, så at det var brukt voldsomme mengder med silikon. Ikke bare rundt servanten. Men langs lister, lister rundt dusjdørene, toalettet og mere til. Jeg spurte Benedicte om det virkelig var nødvendig av byggherren å bruke så mye silikon overalt. Hun bare smilte og ristet tydelig på hodet. Så da skjønte jeg det. Denne polske makkeren til Benedicte døpte om badet mitt til «silikon valley» med de mengdene silikon som bar brukt på mitt 5 kvm store bad.

Og her på dette bildet så er alt klargjort til i morgen da de skal begynne med å smøre på litt primer/grunning over flisene på veggen på badet mitt.

Det er må oppussingen virkelig begynner, når de nå skal begynne å utføre selve arbeidet mer og mer. Dette blir spennende. Jeg er iallefall veldig spent på hvordan sluttresultatet vil bli.

Garman.❤️

 

2 kommentarer
  1. Jasså, her er det altså enda en blogger med masse silikon..men ikke i pupper og bakende 🤣 Da får du neppe brev fra Forbrukertilsynet.
   Lykke til videre med badet!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg