På Shopping på Amanda senteret i Haugesund – Full rulle shopping – Min fars vondter i korsryggen.!

I dag kjørte jeg, mor og far til Haugesund for å shoppe litt det vil si, først skulle min far til fysioterapi i Frakkagjerd med ryggen sin for å få litt behandling for den. Da han sliter med litt vondter og prolapser i korsryggen sin. Dette tok en halv times tid, og jeg og mor satt bare i bilen mens far var inne og fikk behandling. Han skal inn neste mandag igjen også. Om jeg skal si noe jeg syns er positivt med min fars vondter så er det det at han nå har klart å gå ned 10 kg. i vekt. Han er en stor mann, så det å gå ned noen kilo vil hjelpe ham veldig med tanke på belastning for rygg og korsrygg. Ja for både beina og knær. Ja, egentlig det meste. Så dette gjør han lurt i syns jeg. Han har slitt lenge nå med disse prolapsene i ryggen. Og skal etter hvert til Hagavik i Os utenfor Bergen til de beste spesialistene innen dette område for å se om det er noe de kan gjøre og hjelpe ham med. Visst de i det hele tatt kan gjøre noe for ham. Om det ikke er for ødelagt/for sent å gjøre noe. Men dette finner de ut av der når han kommer dit i slutten av mai måned….

Deretter dro vi til Haugesund for en kjapp handleøkt på Amandasenteret. Og du verden som jeg fikk handlet her. Både det ene og det andre. Jeg fikk til og med kjøpt meg regnklær på Obs i en flott grønnfarge. Både regnbukse og regnjakke. Dette kostet bare 600 kr. Jeg har sett på regnklær i Oslo også, men der kostet det jo en formue i forhold til hva det jeg kjøpte. Jeg syns dette så riktig bra ut. Så da var det bare å smelle til. Og så hadde jeg heller ikke lyst til å kjøpe regnklær til flere tusen kroner. For så ofte blir ikke regnklær brukt for mitt vedkommende. Og dessuten de det heller ikke i nærheten av å være så mye nedbør og regn i Oslo, slik som det er her generelt på Vestlandet. Myye mer vær og regn her på Vestlandet enn det er på Østlandet. Noe jeg merket stor forskjell på da jeg flyttet til Oslo den 30 juni 2006.

Ellers så fikk jeg kjøpt meg to gensere på Solid. Dette er to litt mer vårlige og lettligere gensere som jeg kan ha nå i løpet av våren og sommeren. Dette trengte jeg. En i hvitt og en i grønt. Veldig fine begge to. Ikke bare fikk jeg kjøpt meg det. Men jeg fikk og kjøpt meg to litt finere bukser til å ha på meg. To stretch bukser som jeg skal bruke til hverdags.  Jeg er ikke så glad i å gå i jeans bukser. Syns det bare er noe stive greier.

Der var en hektisk shopperunde som jeg og min mor hadde. Min far satt på Amundsen og satt og pratet med en annen Nedstrandsbu fra bygda vår og hadde seg en kaffe med ham. Jeg og min mor såg da vårt snitt til å ta en shopperunde. Og i løpet av 20 minutters tid hadde jeg kjøpt to bukser, to gensere og regntøy. Både bukse og jakke i regntøy. Alt dette på bare 20 minutter. Så det var shoppingen sin som gikk unna i en fart. Tror aldri at jeg har kjøpt så mye på så kort tid. Vi måtte være raske ettersom kjøpesenter og shopping i disse butikkene virkelig er noe av der verste som min far vet. Og med vondter i ryggen osv. så var det iallefall bare å få shoppingen unnagjort fortere enn fort….En rask og effektiv handlerunde vil jeg si….

Her er jeg i full sving med å prøve den ene av to gensere som jeg kjøpte på Solid. En utrolig flott grønnfarge på denne genseren syns jeg. Men så er også grønt en av mine favorittfarger. Særlig fargen eplegrønn.

Og her er jeg i full sving med å prøve denne hvite genseren som jeg også kjøpte på Solid. Veldig fin og kul genser for denne våren og sommeren. Og med håret rett til værs. Sånn er det når man skal prøve klær i en fart…..

Og her er jeg da med ny mørkeblå bukse og ny hvit genser. Var det fint.?

Og her da med ny grønn genser og nye grålige bukser. Myke og veldig gode stretch bukser. Det er min mor som er fotografen her.

Kassadamen på Solid er her i full sving med å pakke genserne mine oppi en pose.

Nyyyt dagen til vi skrives igjen…!

 

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg