Påskepynting offshore – Klappet & klart til påskekos på oljeriggen.!

Og her på dette øverste bilde har jeg pyntet meg selv litt for de kjekkeste gutta ombord på riggen. Så får vi se da om jeg har bedre sjans på de nå enn tidligere. Kan jo hende at det er dette som skal til….!

I går hadde vi en liten diskusjon på jobben sammen med sjefen min, om hva vi skulle gjøre med tanke på all påskepynten som sto klart i esker inne på stuerten sitt kontor. Og diskusjonen gikk ut på om vi skulle sette frem påskepynten i dag, eller om vi skulle vente til førstkommende søndag som da er Palmesøndag. Stuerten hadde ikke så lyst til å sette frem noe av påskepynten i dag. Mens alle vi i cateringen gjerne ville ha frem alt i dag. Påskeuken den går fort argumenterte vi blant annet med. Og da er det like greit og få det frem, før det skal ryddes like fort bort igjen…. Men så ble vi enige om at vi skulle sette ut og pynte med all påskepynten til middagen lørdag kveld. Slik at det var pyntet til Påsken da. Jeg og Sissel var jo ikke helt enige i det heller, og ville ha frem alt i dag fredag. Men slik gikk det ikke, og stuerten fikk viljen sin og vi ble enige om lørdag ettermiddag.

MEN, heldigvis får jeg vel si, så fikk vi i dag levert 3 containere med proviant. Og inne i disse containerne var det 6 stykk flotte påskeoppsatser. Da snudde det hele seg fra stuerten sin side, og jeg og min kollega Sissel fikk lov til å sette ut enda mer blomster pyntet med påskeegg på. Da riktig nok kunstige langstilkede blomster som gåsunger, bjørkeris og greiner med gule blomster på. Så det fikk vi lov til og pynte med også. Og påskeharer, kyllinger, store påskegg og mere til, pyntet vi med rundt omkring på riggen etter lunsjtid ved 14 tiden på lørdag. Altså i dag.

Fra torsdag av, altså Skjærtorsdag i neste uke, så begynner vi for fullt med påsken ombord her. Da skal de 130 om bord på riggen her ha massevis av godteri. Dette får dem da hver eneste dag hele påsken i gjennom. Både på Skjærtorsdsg, langfredag, påskeaften og 1 påskedag bugner det over av godteri i de svære påskeeggene. Og etter hvert son de tømmes eller det minkes i eggene så fyller vi på igjen enda mer. For og si det sånn det er en overflod med godteri disse helligdagene. Det og brus. Selv skal jeg ikke være her disse dagene. Da jeg reiser hjem til Oslo den dagen på fri i 4 uker. Jeg er heldig å får iallefall noen deilige påskedager hjemme i Oslo. Og de skal nytes til gangs.

Jeg gjemmer meg bak alle påskeeggene som vi har pyntet med. Kunstige gåsunger og bjørkeris blant annet.

Og enda et bilde jeg gjemte meg bak påskeeggene på. Og faktisk må jeg si at det kunstige også mange ganger kan være og er mange ganger pent. Både eggene, gåsungene og bjørkeriset er her kunstig. Ganske pent også…

Og enda et der vi har plassert eggene og greinene inne i messen på et stort bord. Slik at alle som kommer inn i messen kan se dem. Fargerikt, varmt og fint dekorert syns jeg.

Og disse flotte påske sammenplantningen fikk vi 6 stykker av. 4 av dem står pyntet med inne i messen. Og de 2 siste står på bordene i oppholdsrommet rett utenfor messen hvor folkene ombord her blant annet har pausene sine.

SVÆÆÆREE høns som jeg velger å kalle det for, står plassert i vinduene i messen. Faktisk ganske kule disse syns jeg….

Ja-a, her er en påskekylling presset seg inn blant en haug med andre påskekyllinger og påskeegg. Litt kaotisk bilde, men veldig morsomt.

Sånn ser jeg da ut, når det er stuerten som tar bildet av meg med både fjør og høns «over hele» meg. Men skrekkelig morro å pynte for de 130 stk om bord. Nå som påsken er rett rundt hjørnet. Og de setter også veldig stor pris på dette, når cateringen gjør det bittelille ekstra for de som jobber ombord her ved høytidene.

Ingen påske uten at påskeharen er på plass. Så dermed er de på plass her også, selvsagt.

yyt Påsken som best dere bare kan.! Enten du bare er hjemme, storbyferie, på fjellet eller hva det er du måtte finne på i påsken.

Garman. 🐣🐣🐣

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg