PINK – The Beautiful Trauma Tour i Telenor Arena.! – FANTASTISK.!

I går var jeg på konsert. Og det var med ingen ringere enn Pink. Lenge siden sist jeg var på konsert og så en konsert. Så der var kanskje på tide.

Forrige gang Pink besøkte Oslo så hadde jeg også tenkt til å gå på konserten. Eller det vil si, jeg hadde veldig lyst til å gå på konserten men den ble jo utsolgt før jeg fikk snudd meg. Men denne gangen som hun nå er her med «Pink, The beautiful Trauma Tour» som turneen hennes heter. Så fikk jeg billett. Og ikke bare en billett men faktisk i Golden Circle. Og FOR en konsert som hun ga oss. FOR en opplevelse. Og jeg skjønner virkelig godt at kritikerne der ute har rost denne turneen hennes opp i skyene. FOR det velger jeg også å gjøre. Om jeg skal gi henne dette tåpelige terningkastet så får hun helt klart en 5. En sterk 5 blir det.

Det var så mye som skjedde i løpet av denne konserten. Hun svinger seg frem og tilbake ned akrobatikk i lysekroner, er høyt og lavt samtidig som hun synger live. Hun har med seg en drøss med dansere som vet hva de holder på med. Og forseggjorte kostymer gjennom held showet. Med et et fantastisk liveband på scenen. Selve showet avslutter hun virkelig på spektakulært vis, der hun bokstavlig talt suser frem og tilbake over publikum festet til fire vaiere, og til låten «So what». Dette var altså så kult å se. Og også en veldig kul måte å komme ut til hele publikumet sitt på. Det mest imponerende for meg var hennes stemmeprakt. Pink våger jeg meg på å si må være en av verdens beste kvinnelige sangere som synger live. Dette var altså så bra at jeg fikk gåsehud flere ganger. Dette slo meg flere ganger gjennom konserten hvor dyktig live artist som hun er. Fantastisk. Og da er det jo en fryd å være på konsert når en artist synger så bra som henne.

Konserten var helt utsolgt, og jeg tror ikke noen av de 25 000 i salen kjedet seg et sekund. Som Dagbladets anmelder valgte å gi, velger også jeg å gi henne terningkast 5. En sterk 5 fra meg. Og jeg kan med sikkerhet si at det ikke er siste gang jeg er på en konsert med Pink.

Nederst i innlegget er noen bilder jeg prøvde å ta av henne i løpet av konserten.!

Fabelaktig.!

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg