PVC kondom til kofferter – Genialt reisetips til kofferten DIN.!

PS.: Dette innlegget er ikke sponset på noe vis. Se også bilder nederst i innlegget.

Er du en av de som er drittlei av at kofferten din nærmest ser ut som et flykrasj når du er ute og reiser.? Og som du nærmest skjemmes over å dra frem når du trenger den for en reise du skal ut på.? En koffert som kanskje er full av riper, hakk i, er møkkete og de høyere makter vet hva. Og som ikke ser ut i måneskinn.? Da er du isåfall ikke alene. Jeg er også en av dem. For dette er noe som irriterer og har irritert meg grenseløst i årevis. Og jeg som er opptatt av pene ting og at ting skal se pent ut nærmest samme hva det er. Og det til enhver tid. Så var og er dette noe av det mest geniale jeg har sett på lenge. Ikke bare har jeg sett det, men selvsagt også tatt dette i bruk.

På Instagram har jeg etter hvert fått ganske så mange følgere som følger meg. Og det var på Instagram at jeg kom over dette geniale da jeg skrollet nedover bildene som følgerne mine hadde lagt ut. Og det jeg da kom over var en nettside som solgte noe så genialt som PVC beskyttere som passer til å ha rundt de fleste koffertstørrelser. Og nettsiden jeg prater om heter https://giffeen.com/.Og ikke bare det, men det geniale med denne beskytteren er at man også sparer seg for en haug med unødvendig plastikk viklet/surret rundt koffertene som diverse flyplasser tilbyr sine reisende. Og det til en ganske kostbar penge også…. I stedet kan du heller kjøpe denne PVC beskytteren på linken jeg oppga, og som er sterk som bare det. Og som holder veldig bra og beskytter kofferten din perfekt. Bruk da søkeordet «Clear PVC Luggage Protector»dersom du skulle finne på og bestille deg en på nettsiden. Jeg bestilte to da jeg bestilte til meg selv.

Slik ser da denne PVC kondom beskytteren ut. Den fås i flere størrelser. Denne størrelsen jeg har her, er til en vanlig stor koffert. Og den passer perfekt. Velg selv størrelse(r) når du bestiller. Dette spør de om så det er bare å velge størrelsen som passer for deg.

PVC «kondomet» er veldig lett å ta over og på kofferten. Det er liksom gjort på null komma niks. Klarer denne karen her det, som er den minst handy mannen av alle menn i denne verden, så klarer du det også.:)

Og slik ser PVC beskytteren ut med beskyttelsen på kofferten. Dette fra koffertens fremside.

Og slik ser PVC beskytteren ut på baksiden og med koffertens håndtak oppe. Klar til å trille av gårde med den.

En skikkelig solid og dobbeltsidig borrelås under på kofferten holder PVC beskytteren solid og godt på plass.

Sånn, da er jeg og den splitter nye kofferten min fra Samsonite klare til å dra på tur. Og med kofferten godt beskyttet mot riper, hakk og annet. Det ser kanskje teit ut tenker kanskje du. Men så lenge PVC beskytteren gjør det den skal. Så tenker jeg at det bare får se så teit ut som det eventuelt bare vil. Syns du dette ser teit ut.?

Det var dagens lille geniale tips i fra meg iallefall.!

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg