Reisebrev Brasil – Kakerlakker, noe SÅÅ motbydelig ekkelt.!

I går kveld da jeg skulle legge meg så møtte jeg på det jeg virkelig håpet på at jeg ikke skulle møte på. Men så måtte jeg vel før eller siden møte på det også……. Noe så ekkelt. Jeg var klar for sengen, og skulle en tur på toalettet og få unnagjort tannpussen sånn ved 22.30 tiden. Da var jeg stuptrøtt og kjente at det var tid for å legge seg. Men den som da snudde seg og gjorde helomvending inne på det badet i en fart og forsvant ut dørene, jo det var meg. En kakerlakk gikk forsiktig frem og tilbake på gulvet og «sniffet» seg frem og tilbake på gulvet. Riktig nok var ikke denne kakerlakken av det største slaget, for de kan bli mye større enn den lille jeg kom over. Eller de kan ikke bli, de blir mye større når de er fullvoksne individer. Snakk om å være pysete da dere. «Livredd» en kakerlakk liksom. En smule spesielt hehe.

Men iallefall den som forsvant ut dørene og bort til min nevø Vemund, det var meg. Jeg sa jeg hadde funnet en motbydelig kakerlakk på badegulvet. Han bare lo da jeg sa det. Og jeg lurte på om han kunne være så snill å fjerne det krypet. Det ble ikke aktuelt for meg å gå inn på det badet igjen før jeg visste at den var ute og borte FOR GODT.  Vemund gikk inn på badet og tok seg til og med en dusj «sammen med» dette krypet. Jeg spurte om han hadde klart å fjerne kakerlakkene. Det hadde han. Men ikke nok med det, mens han holdt på med dette så tror dere søren meg ikke at jeg kommer over enda en kakerlakk. Men da ute på flisene ved huset. Et stort motbydelig beist som ligger helt urørlig, gudskjelov.  På god avstand klarer jeg å ta bilder/zoome inn begge disse to kakerlakkene. Ussjhh.

Vet dere jeg får heeeeelt grøssninger og frysninger av disse krypene. Det er altså så ekle og motbydelige dyr at jeg gremmes av mindre. Hvorfor pokker ta skal de forville seg inn i husene til folk da..? Holde seg ute skal dem. Og ikke inne. Fysj. Godt mulig jeg er pen på det altså. Det får isåfall heller så være. Gudskjelov er ikke dette med kakerlakker så utbredt i Norge som det det er her i Brasil…… Eller har vi/finnes det kakerlakker i Norge.? I kloakksystemet i Oslo kanskje…..? Og kanskje heller ikke samme type/variant av kakerlakk hjemme i Norge som den de har her i Brasil. Men like ekle ef de bå uansett hvordan man snur og vender på det.Denne uke fullvoksne, men like fullt motbydelige kakerlakken fløy rundt frem og tilbake på badegulvet på rommet til meg og min nevø Vemund i går. Herrguuu så ekkelt. Og som om ikke det var nok. En enda større fullvoksen av disse kakerlakkene lå ute på de varme steinhellene ved huset urørlig og koste seg. Hjelpes så elle de er. Kommer en eller jeg ser en slik stor kakerlakk som dette inne på mitt rom/bad så stryker jeg på dør. Der det de en er det gjerne også flere i nærheten……. Fysjom.

Garman. ❤️

6 kommentarer
  1. Kanskje du får med deg et par hjem i bagasjen, og vips, så har du fått deg husdyr. :))))))))))))
   Jeg ler så jeg nesten griner her.

   1. For og si det sånn. Hver eneste krik og krok av kofferten og alt av klær skal gjennomsøkes opp og ned og i mente før jeg drar hjem herfra Taiba. De skapningene der skal IKKE inn i min blokk. Fysj.:)))

  2. Når du først har sett én kakerlakk kan du være sikker på at det er mange flere der. De er lyssky, og beveger seg helst i mørket. Og den lille på badet, det var sikkert en barne-kakerlakk, som antakelig har 367 søsken…

   Jeg bor i Spania. Her har vi gått til det skritt å få huset sprøytet en gang i året. Det garanterer at det ikke skal overleve en eneste en av de uhyrlige skapningene. Men de kommer jo inn for det. De blir bare liggende på rygg og dø sakte, og forhåpentligvis smertefullt – mohaa.

   Jeg er fullstendig enig i at dette er noen av de verste skapningene på jord. Hva skal vi egentlig med dem?

   1. Ja dette har du nok helt rett i. Ufyselige greier. Heldigvis er det ikke jeg som eier dette huset vi bor i. Usjhh. Og som du sier, hva søren skal vi nå med dem på denne jorden. De fjør jo overhode ingen nytte i det hele tatt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg