Reisebrev Brasil – Wegokite Bar – Spasertur langs sjøen – Fantastisk lunsj.!

I dag ved lunsjtider til jeg og min nevø oss en spasertur langs sjøkanten her i Taiba. Jeg har hatt lyst til dette lenge nå, så nå måtte vi bare gjøre det. For dette hadde jeg hatt lyst til lenge nå. Så da gjorde vi det. Vi kunne ikke gå så langt, ettersom høyvannet var i ferd med å stige. Og det stiger fort her. Veeldig fort. Og når det har steget til maks høyde så er det nesten umulig å gå langs stranden. Enkelte steder er det til og med helt umulig å gå også. Så spaserturen den ble ikke lang. I morgen får vi se om vi ikke kan gå litt tidligere og lenger langs sjøen…..Og strendene her i Taiba er utrolig vakre.

Jeg har ingen anelse om hvor lange disse strendene her i Taiba er. Men laaange og flotte det er de iallefall. Og jeg måtte jo selvsagt ha en selfie på disse flotte strendene her. Det er litt mye strømmer og bølger i sjøen her, så man må være litt forsiktig dersom man skal bade i sjøen her. Heldigvis har vi store bassenger inne på resorten vi holder til på som også blir flittig brukt av oss….Her er jeg og Vemund som er min nest eldste nevø, på en av de lokale restaurantene som heter Wegokite og spiser lunsj. Vi spiste hel grillet fisk som er helt fantastisk her. Ikke spør meg om hva denne fisken heter, men utrolig god og smakfull er den. Sultne som vi var bestilte vi for 3 personer, selv om det bare var oss to. Til fisken fikk vi både ris, varme bønner, pommes feires og salat. En ting er sikkert, og det er at de kan dette med tilberedning av fisk her i Brasil. Yummy.

På disse 3 siste bildene ser dere baren som ligger inne på samme området som restauranten på Wegokite. Før vi spiste lunsj bestilte vi oss litt kald, god forfriskende drikke.  Da Caiprihnia og en kokosnøtt til meg. Elsker forresten glassene vi fikk servert caiprinhaen i. Minner litt om et norsk syltetøyglass….. Man kan jo ikke reise til et sted som dette uten å ha drukket fra en kokosnøtt. Det er jo nesten så jeg syns det er en obligatorisk greie å gjøre…… En alle tiders lunsj hadde vi iallefall.

Og en herlig dag med bading, ro og avslapping. Deilig.

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg