Ryddet, kastet og fjernet til Grønmo Avfallshåndtering.!

I dag var jeg oppe ganske tidlig. Og det fordi. Min kompis Martin sendte meg en snap melding og lurte på om det var i dag han skulle hjelpe meg med å kaste diverse skrot som har samlet seg opp det siste året hos meg. Men og diverse fra oppussingen av mitt bad som fortsatt holder på. Og det kunne jeg bekrefte overfor ham at det var i dag. Så han dukket opp nede i garasjen min. Og allerede da hadde jeg datt frem en del av det som skulle kastes og kjøres til Grønmo. Han var hos meg ved 10 tiden. Og vi brukte circa halv annen time på å få unna alt og å kjøre det til Grønmo. Veldig gild hjelp av Martin som hjalp til med dette. Og i tillegg hadde han bil som vi kunne bruke for å få kjørt dette av sted. Så slapp jeg å leie en bil for å få dette bort.

Mens vi holdt på her så tenkte jeg på hvor mye skrot og dritt som det de mulig for oss å samme opp  over tid. Når var det riktig nok bare 1 år siden jeg sist hadde en opprydning, men likevel blir det jaggu meg litt skrot som samles opp gjennom 1 år. Heldigvis er jeg i utgangspunktet veldig flink til å rydde unna skrot jeg ikke har bruk for jevnlig. Enten gir jeg det bort, eller så selger jeg det billig på Finn. Siste utvei er å levere det til Grønmo Avfallshåndtering som i dag. Blant annet var det slitte og ødelagte skoskap og kofferter. En sekk med klær, gamle lykter, bagger og noe gammelt fra badet som jeg hadde før. Det ble faktisk hele bilen vi klarte å fylle opp. Og da hadde vi også lagt ned baksetene i bilen for å få plass til alt.

Jeg sa til Martin mens vi satt i bilen og kjørte til Grønmo, at du verden så morro det er å kaste ting. Nå høres det ut som om jeg er en som kaster hele tiden. Og det gjør jeg ikke. Jeg kaster bare dersom jeg må. Jeg er ikke en av de som bytter ut ting bare fordi jeg er lei av det. Det går ikke. Og er ren galskap å gjøre syns jeg. En sånn bruk og kast fyr er jeg ikke. Men når jeg først holder på med å kaste å rydde så syns jeg faktisk det er litt morro. Når jeg ser det så ser jeg også hva slags unødvendig rot som jeg har liggende/stående. Og mange ganger når jeg holder på å rydde å kaste så tenker jeg med meg selv. «Hva i all verden skulle jeg med den.? Hvorfor har jeg tatt vare på dette da.? Hva var grunnen til at jeg tok vare på dette.?» osv. Og mens jeg stiller disse spørsmålene til meg selv så klarer jeg ikke å finne ut av eller huske hvorfor jeg tok vare på det. Jeg er sikker på at du kjenner deg igjen i mye av det jeg sier her…… Eller hva.?

Martin er her i full sving med å demontere en av to delvis ødelagte skohyllen fra IKEA som jeg har hatt stående i boden min en god stund nå. Jeg vil vel heller kanskje si knuser skohyllene enn demonterer dem, heeh.:) Dette er nede i garasjen i -2. Det var bare å bære alt som skulle kastes rett ut i garasjen fra boden. Veldig praktisk…..

Og her står vi da i kø for å komme oss frem til avfallshåndteringen på Grønmo. Vi slapp å stå lenge i kø å vente heldigvis. Og selve sorteringen gikk unna i en fei.

Og så måtte jeg jo ha en selfie av meg selv i full sving med å sortere det vi skulle kaste i containerne bak meg på bildet. Heldigvis var det ganske fint vær for å få gjort dette i dag…..

Garman. ❤️

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg