Så ble det ikke oss to da – dessverre.!

Denne vakre nøkkelringen fikk jeg av ham da han kom hjem fra Porto i Portugal forrige onsdag. Den er nå et kjært minne på nøkkelknippet mitt.❤️

Siden 20 juli har jeg datet en herremann ved navn Jose Fernando på 40 år fra Porto i Portugal. Men som de siste 3 årene har han vært bosatt med god jobb her midt i Oslo.
Den siste tiden har vært veldig fin for meg, og jeg har kommet meg mere ut og bort i fra all den ensomheten jeg til daglig går i gjennom. Men denne siste uken her, har ting endret seg veldig. Siden mandag har Jose Fernando plutselig blitt veldig reservert, ja nesten stoppet og ha kontakt med meg vis SMS på tlf. osv. Til slutt gikk det så langt at jeg måtte spørre ham om jeg hadde gjort noe galt, siden det mer eller mindre plutselig bare ble helt stopp fra hans side. Han kunne fortelle at det hadde jeg absolutt ikke gjort. Og så ble det med det. Jeg er heller ikke en som sender SMS o.l. som bare det når jeg er på dateren. Det ser jeg alltid an hvordan min date også forholder seg til det. Er det gjensidig så kjører også jeg på. Noe dette var helt til mandag, da alt endret seg sånn helt uten videre…

Så i går kveld kom da SMSen fra ham sånn ved 21.30 tiden der han sier følgende på engelsk. «But you’re right, I don’t feel the same connection anymore, I really like you but I’m not felling more than that. 😔 I’m sorry but I can’t lie to you and I hope we can be friends.»
I alle fall så sa han det til meg. Det eneste jeg skulle ønske var at han ville sagt dette til meg «face to face». Syns aldri noe om når folk gjør det slutt eller sier de ikke er interessert i å gå videre/prøve videre gjennom en SMS/tekstmelding, Snapchat, Facebook eller Gud vet hva slags sosialt medium mange velger å gjøre dette på. Jeg syns det blir litt mangel på respekt overfor den man har datet eller vært kjæreste med, å avbryte noe gjennom et sosialt medium. Vær voksen nok til å våge å gjøre dette «face to face». Jeg gjør alltid det. Er jeg ikke interessert eller ikke vil fortsette datingen eller hva det måtte være, så gjøres den slags helt klart «face to face» fra mitt ståsted. Det har jeg alltid gjort og kommer alltid til å gjøre. Det er så mye mer voksent og modent og gjøre dette «face to face» syns jeg.

I alle fall så skal han nå ha for at han i det hele tatt var så ærlig og sa det som det var. Og at han sa noe. Selv om det var gjennom en SMS. Det er jo langt i fra alle som gidder å si noe i det hele tatt men som bare forsvinner bort i det blå…..
i alle fall så skulle jeg ønsket at vi hadde fortsatt datingen litt til. Siden 20 juli har vi vært borte fra hverandre i nesten 4 uker. Han har vært en tur hjemme i Porto i Portugal, og jeg har vært 2 uker på jobb offshore. Så egentlig har vi bare datet 2-3 uker.
Jeg merket at jeg godt kunne tenkt meg å fortsette å date ham litt lenger. For jeg fant ham ganske så interessant. Men når det ikke er gjensidig så kommer man ikke så langt. Kanskje om han hadde gitt datingen vår litt lenger tid, om han da kanskje hadde fått mer følelser/interesse for meg….. Slik som jeg begynte å få overfor ham. Men men, er det ikke gjensidig så kommer man heller ingen vei……

Likevel syns jeg dette var synd. Han hadde noen kvaliteter som jeg virkelig har savnet i et forhold. Noe som mine 3 forrige kjærester overhode ikke var i nærheten av å ha i det hele tatt. Blant annet, han drikker svært lite alkohol og er måteholden med det. Han er heller ikke et utpreget festmenneske som nærmest må fly ut på byen helg etter helg for å drikke å feste. Her har mine 3 forrige ekser vært rake motsetningen. Det var sjelden og aldri at de kunne sitte hjemme for eksempel en lørdagskveld med et glass vin og noe godt å bite i. Med en gang et glass vin ble tatt, så var det ensbetydende med at da var det fest og ut å drikke for dem. Og ikke bare å drikke, men da drikke seg fulle var selvsagt en del av det. Og det er jeg ganske ferdig med. Jeg er en godt voksen mann på snart 42 år, og er ikke interessert i å fly på byen helg etter helg. Av og til, ja takk. Jose Fernando hatet å være rundt og sammen med fulle mennesker, noe også jeg ikke liker. Det er bare stressende og innpåsliten å ha rundt seg. Det er utrolig mange i mitt miljø (homomiljøet) som er ute og fester og drikker helg etter helg. Selvfølgelig skal man ikke ta alle under en kam. Ikke bare det, men utrolig mange røyker både det ene og det andre også i mitt miljø. Det er iallefall inntrykket som jeg har. Og en slik mann er jeg overhode ikke interessert i. Han må gjerne røyke vanlige sigaretter om han vil det, (noe alle mine 3 forrige kjærester også gjorde) men ikke noe mer utover det. Så det er ikke et miljø det er lett å finne noen man kan elske livet ut med. Og i tillegg så er ikke dette homomiljøet noe stort heller i Oslo….Så det har sine begrensninger.

I tillegg var Jose Fernando en sjeldent rolig og avbalansert mann. På den korte tiden vi datet fikk han meg til å slappe virkelig godt av. Og det i enhver anledning vi foretok oss noe. Noe jeg også sa til ham og noe som jeg har savnet veldig. Vi har blitt enige om at vi skal holde kontakten som venner. Et ønske jeg mer enn gjerne vil også.

Nå får jeg prøve igjen da å finne lykken og kjærligheten. Vil jeg noen gang lykkes med det tro.? Det er det store spørsmålet jeg lurer på. Og et spørsmål jeg ofte stiller meg. Min største drøm er å finne en mann jeg kan dele livet mitt med. En helt normal oppegående, rolig og sindig mann. Hvor vanskelig kan det liksom være å finne.? Veldig vanskelig tydeligvis….. Jeg har heller aldri vært den som løper rundt og ute på byen «og leter» etter en kjæreste. Det er jo de som holder på slik også. Det blir for meg feil å gjøre det på den måten der. Jeg tenker at det skjer visst det skjer…. Og så får man ta en dag om gangen. Jeg og Jose Fernando møttes utrolig nok på homoappen/nettstedet Grindr. En slags versjon av Tinder….-bare noe annerledes og et sted for menn…. Det var Jose Fernando som var så hyggelig og tok kontakt med meg der. Og som ville date meg. Noe jeg virkelig ikke hadde trodd, da det aller meste og stort sett alltid dreier seg om sex, sex og atter sex der. Myye sex. Og myye om sex. Jeg kaller Grindr for en puleapp og ikke en sjekkeapp. Men man kan tydeligvis en ytterst sjelden gang treffe noen oppegående normale menn der også……Jeg var i ferd med og hadde bestemt meg for å slette Grindr appen, på grunn av alt dette sex greiene som foregår der. Men etter å ha møtt Jose Fernando der, så har jeg ombestemt meg. Jeg får leve i håpet om at jeg er så heldig å finne drømmemannen der også….

Jeg får bare drømme og håpe videre om å finne den store kjærligheten.❤️

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg