Slik går det når man ødelegger.! – Billige materialer…!

I dag da jeg skulle ta heisen opp i messen for å spise frokost klokken 05.45, (ja jeg vet, det er skrekkelig tidlig). Men iallefall på vei inn i heisen og opp til M deck som det heter hvor messen ligger. Så ser jeg at knappen M som man trykker på for å komme seg opp til M deck til, at en eller annen bokstavlig talt har trykket M knappen gjennom veggen i heisen, slik at den bare henger og slenger/dingler inne i heisveggen.

Jeg begynte jo da å flire litt da jeg så dette. Og tenkte med meg selv at det er visst ikke bare jeg som har supersterke fingre. Og nærmest trykker M knappen gjennom heisveggen. Jeg har selv gjort akkurat det samme, og trykket hele knappen gjennom veggen. Og akkurat samme M knappen også. Da jeg gjorde det så våget jeg ikke en gang å si i fra at det var jeg som hadde gjort det. Jeg gjorde det i oktober i fjor. Jeg fikk jo nærmest litt panikk der jeg sto med fingen langt gjennom heisveggen inne i heisen. Så da heisen endelig kom opp på M deck så gikk jeg bare stille ut av heisen og bare lot som om ingenting hadde skjedd. Og sa det ikke til noen at det var jeg som hadde gjort det. Først nå i ettertid har jeg sagt det. Noe som ble mottatt med en god latter. Og som det ene bildet her viser så hadde de bare tapet over hele heisknappen. Noen timer senere så hadde de fått fikset den heisknappen som jeg ødela. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke sa noe, for det er jo ikke noe å være redd for, og uhell skjer jo hele tiden også. Knappen i heisen som noen nå har ødelagt er fortsatt ikke ordnet. Og det er over en uke siden det hele skjedde.

På disse bildene over der dere hvor uheldig man kan være…. Noe også jeg har vært i denne heisen. Jeg stiller jo også spørsmål ved hva slags kvalitet dette er når det nå er andre gangen at man nærmest kan trykke knappen gjennom heisveggen. Det er forøvrig utrolig mye på denne riggen som løsner eller ødelagt. Og det på en rigg som bare er knapt nok 3 pr gammel. Lister løsner fra veggene. Flere av nattlysene over sengene på lugarene har hverken deksel eller lys. Tørketromlene i vaskeriet fungere ikke dom de skal. Og mye mye mye mye mer somjeg kunne ha remset opp for dere. Riggen er også bygget i Sør Korea,og der er det mye billigere å bygge rigger enn det det er her hjemme i Norge. De fleste rigger bygges i Singapore. Også når de bygger rigger spiller spiller prisen en viktig rolle for hvem som får kontraktene til å bygge rigger. Jeg nekter å tro at Singapore er veldig dyre, da vi ombord på denne riggen synes at veldig mange av materialene som er brukt, mildt sagt er elendige….. Med så mange ting som er ødelagt eller henger og slenger på riggen her, så kan umulig kontraktørene i Singapore være de beste på kvalitet på materialer. Det virker som om det er ene og alene prisen som er det avgjørende på hvem som vinner kontraktene på å bygge riggene……

Riggen jeg er på er bare 3 år gammel. Og slik ser det ut veeeldig mange steder ute på riggen i det gule feltet. En masss rust. Litt utrolig at det er så mye rust, etter vare 3 år… Er det ikke.? I tillegg så har det gule feltet med rust som man ser her på bildet, blitt behandlet og pusset opp de siste 2 somrene. Men det blir like fort rust som det har blitt fikset bort.

Og her er en av veeeldig mange lister som har løsnet eller som er i ferd med å løsne. Er ikke det litt utrolig på en nærmest helt ny rigg….?

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg