Spennende gavepakke fra Kondomeriet.!

Denne  julen har jeg vært på jobb offshore. Både jul og nyttår i år hadde jeg ute i havet. Det var rett og slett min tur til å jobbe i år. Men neste år har jeg fri både jul og nyttår. Så det blir bra. Men i alle fall så er det slik at hver jul er det noe som heter Julelotteri, som gjør at alle vi som jobber på plattformen jeg jobber på kan kjøpe lodd på dette julelotteriet. Og et lodd koster 100 kroner per stykk. Og i alt var det tatt over 750 lodd. Selv tok jeg 10 lodd. Og jeg hadde vel aldri trodd at jeg skulle vinne noe som helst på dette lotteriet. Og jeg har heller ikke for vane å vinne noe som helst. Kan ikke sist huske at jeg vant noe som helst. Men så, så gjorde jeg det denne gang. Jeg vant et pipesett til en verdi av 1000 kr, og en av hovedpremiene på 2000 kr. Og det var en gavepakke fra Kondomeriet. Ja, du leste riktig, fra Kondomeriet.

Da trekningen fant sted klokken 21.00 den 1 juledag, så var vi ganske mange som satt i messen og hørte på mens tallene ble trukket og vinnerne ble ropt opp. Selv satt jeg litt i min egen verden og hadde ikke noen tro på at jeg skulle vinne noe som helst. Helt til jeg hørte jubelen sto høyt i messa og med applaus og navnet mitt som ble ropt opp og at det da var denne gavepakken fra Kondomeriet jeg hadde vunnet. Jeg må si jeg ble veldig flau og sprutrød i ansiktet da jeg hørte at jeg hadde vunnet denne gavepakken. Og så skal det nå heller ingenting til før jeg blir det. Heldigvis ble den sendt hjem i post/hente på postkontor, slik at jeg slapp å åpne den opp der  ute. Hadde jeg ikke blitt flau før så hadde jeg iallefall blitt det da om den skulle åpnes opp ute på jobb på plattformen. Jeg tror ikke jeg hadde gjort det uansett.

Det kunne virke som på meg at flere av de om bord gjerne skulle ha vunnet akkurat denne gavepakken fra Kondomeriet. Mange av guttene ombord har sagt til meg og nevnt i flere dager etter trekningen at de gjerne skulle ha vunnet denne gavepakken. Og jeg fikk klar beskjed om at jeg måtte sende bilder av innholdet i denne pakken når jeg hadde pakket den opp hjemme. Og jeg må jo også få sagt at jeg syns det er litt spennende og også nysgjerrig på hva det er som kan være i den gavepakken. Har jo selv aldri handlet noe sexleketøy på noen måte. Og knapp nok vært innom Kondomeriet i mitt liv. Så ja, jeg skal ærlig innrømme å si jeg selv var nysgjerrig på hva som er i den gavepakken.

Så her for en ukes tid siden var jeg og hentet denne gavepakken. Og jeg må si at jeg ble jo da som vanlig ganske flau av å åpne denne gaven når jeg så hva det var som var oppi den. For og si det slik, det er ikke mye i den gavepakken som kommer til å bli brukt. Om i det hele tatt noe som helst. Under ser der dere i alle fall hva det var gavepakken inneholdt.
Var/er det noe her som kunne friste deg.?

Ja, 3 forskjellige størrelser dildoer lå i esken. Akkurat dette hadde jeg forventet at det i alle fall ville ligge 1 dildo i gaveesken. Men så var det altså 3.

To typer glidemiddel en for anal og en til vanlig bruk om jeg kan si det på den måten…. Ville vel kanskje sagt at glid er glid, men det er det kanskje ikke heller. Hva vet jeg…:)

En slags penispumpe/vaginapumpe til penis var også med. Aldri visste jeg at en slik pumpe kunne være så avansert….. Jeg mener, og jeg må si, å montere denne opp var rett og slett ikke noe som var gjort på 1,2 og 3. En laaang bruksanvisning fulgte med her og.

Og så har vi dette da. 3 gummi kukringer fulgte med. Og her kan jeg bare si at de er altfor små til meg. Så de er allerede gitt bort til en kompis som ville ha de. Godt han kunne få glede av de da. Og då denne buttpluggen da. Hjelpes så avansert sexleketøy er blitt i dag. Og den plugen er intet unntak. Den kan lades opp med egen lader som hører med til. Og den har om jeg husker riktig 5 ulike vibrator nivåer. Regner med denne kan vibreres i bruk både vaginalt og analt for de som trenger litt ekstra vibrasjoner om det enten er der eller der den brukes liksom….

Og så måtte jeg faktisk sperre opp øynene mine litt når jeg tok opp og ut denne «slam dunk» boxen fra esken. Altså dette er en krem/glid eller hva nå enn du møtte ønske å kalle det for, til bruk til de som har lyster litt ganske utenom det vanlige. En fistekrem/glid. Altså om du er glad i å få en knytteneve i deg vaginalt eller analt så er dette tingen å bruke…..Kan jo bare bekrefte at dette er en lyst og fornøyelse jeg ikke på noen måte er i nærheten av å være i nærheten av. Men morro å se at noen slikt kom i denne gavepakken da……

Ja, så har vi dette siste bilde her da. Altså massasje lys…. Hva skal dette lyset være godt for da.? Kan man ikke bare bruke helt vanlige stearinlys/telys da.? Er ikke det like greit egentlig.? Gjør ikke det samme nytten tro.? I alle fall dette lyset har jeg brukt. Og det var nå som hvilket som helst annet lys erter min mening. Ikke kom det noe duft/lukt fra det heller. Så dette var for mitt vedkommende bortkastede penger å bruke på er Kondomeri….

Så da er det vel bare å kaste av seg klærne da, og kose seg.? Eller hva.?

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg