Terrassen endelig ferdig beiset og klar for vinteren….!

Den siste uken har jeg og Martin styrt på ute på balkongen min. Vi har fjernet den gamle brunmalingen/beisen som var der. Og vi har støvsuget og fått fjernet pussestøv fra restene som kom ut av dette. Og for to dager siden begynte jeg å legge på ny beis med ny farge og det som var. Denne gang en oljevekster som ser ut som beis når den er lagt på og ikke maling slik som den forrige som jeg hadde. Denne gang da i en fin lys grålig farge son jeg syns ble veldig fin. Og ikke bare det, men fargen passer til både hagemøblene og til de ulike gråfargene som jeg har på veggene inne i leiligheten. Både på stuen, badet og soverommene. Men også til interiøret generelt i leiligheten min. I alle fall her er noen bilder som viser arbeidet jeg og Martin har gjort de siste dagene på balkongen min. Jeg ble i alle fall kjempefornøyd, og syns dette ble mye bedre enn det jeg hadde fra før av.

Martin er her i full sving med å gå over treverket med en pusse/slipemaskin. Da for å fjerne rester av gammel beis/maling som måtte være igjen. Men og for å få en glatt, jevn og fin overflate på treverket. Vi merket at det var litt ru/røff overflate på treverket etter terrasserensen og skuringen og det var en av grunnene til at vi da ville gå over med pusse/slipemaskin før beisingen med ny farge.

Og her er denne homoen da(altså meg) i full sving med å legge på det første strøket med beis. Fargen heter 100016, (se bildet nederst i innlegget), for de av dere som måtte lure på det. Første strøket tar mye lenger tid å legge på enn strøk nummer to. Og balkongen min er på 10 kvm.

Disse bildene viser på det ene bildet halvveis i beisingen på første strøket av terrassen. Og på det siste bildet ferdigendt/sluttresultatet på beisingen etter at det er ferdig tørket. Flott lys gråfarge med et gjenskinn av treverket i gjennom beisen. Akkurat som vist på treverket/prøven som de hadde og viste meg på Maxbo på Sinsen.

Og til de av dere som skulle ønske derre den samme fargen som jeg nå har. Så er det fargekoden på dette lokket som er fargen. Altså fargekode 100016. Lykke til.!

Ha en underbar dag kjære lesere.!

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg