Til min kjære bror Garman.!

I går kveld da jeg gikk for å legge meg ved 23.30 tiden, så fikk jeg/ble jeg møtt av en aldri så liten overraskelse i sengen. I det jeg skulle til å legge meg i sengen, å krype inn under dynen, så så jeg noe som ikke skulle være der. En av mine søstre,( jeg visste ikke hvem av dem på det tidspunktet), hadde lagt en liten gave til meg i sengen under dynen. En vakkert innpakket gave med en nydelig grønn sløyfe på og en liten konvolutt med påskriften, « Til min kjære bror Garman». Det var jo nesten som om jeg ble rørt bare av å lese denne lille teksten. Men jeg var litt usikker på hvilken av mine to søstre det var som hadde lagt denne gaven til meg i sengen, uten og si noe som helst om det. Jeg måtte sende en snap til søstrene mine å spørre hvem av dem som hadde lagt gaven der. Da var klokken nesten midnatt, og naturligvis så fikk jeg ikke svar av dem så sent. De skal jo tross alt på jobb i morgen tidlig begge to……

Så i sengen lå jeg da med noen ubesvarte spørsmål i hodet mitt. Hvem var pakken i fra.? Skulle pakken åpnes med en gang.? Eller skulle den åpnes til bursdagen min den 10 desember.? Eller måtte jeg vente helt til julaften.? Ingen av den hadde ho sagt noe til meg om den skulle åpnes nå eller ikke.!

Så den som la seg til å sove med noen ubesvarte spørsmål i hodet, mens pakken lå uåpnet på stolen like ved sengen. Det var meg. Heldigvis er jeg ikke den mest nysgjerrige i denne verden så det var ikke noe problem for meg å vente til i dag tidlig, i håp om å få svar på mine spørsmål. Ikke hørte jeg noen lyd i pakken heller da jeg ristet lett på den før jeg la meg til for å sove, helt uvitende hvem av søstrene mine som hadde funnet på denne koselige overraskelsen.

På morningen i dag lå det snap meldinger fra begge søstrene mine. Og nå hadde jeg endelig fått svar på  spørsmålene mine også. Det var min søster Elisabeth som hadde kjøpt meg en liten koselig oppmerksomhet siden jeg i disse dager er med og hjelper til litt med oppussingen til hennes eldste sønns hus (Lars Kristian) som han har kjøpt seg nettopp. Bilder og et eget innlegg på oppussingen av huset hans kommer etter hvert. Iallefall var det et veldig fint pride hjerte i glass som jeg fikk av henne. Det var skikkelig fint.

Nedenfor er noen vakre bilder som jeg tok av det hele.

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg