TIX til Eurovision finalen i Rotterdam.!


I går var det den store finalen i den norske Melodi Grand Prix. Og du verden for en finale som dette var. Med flere supergode kandidater til å stikke av med seieren i en sending på NRK1, som varte i nesten 3 timer. Finalen med artistene gikk av stabelen på M3 Arena ute på Fornebu. En finale helt uten publikum i salen. Og det på grunn av Corona pandemien vi nå selvsagt står midt oppi.

De to store odds favorittene var også de to favorittene som ble igjen i gullfinalen. Altså Keiino med låten «Monument», og Tix med låten Fallen Angel». Til slutt var det altså Tix som vant. Og han vant en overlegen seier mot Keiino som fra før har representert Norge i Eurovison Song Contest, med en flott 6 plass i finalen i Tel a viv i Israel. Tix vant så overlegent og med flere titalls tusen stemmer mer enn Keiino.

Selv hadde jeg Keiino som min største favoritt til å vinne årets Melodi Grand Prix. Men dessverre så gikk det ikke helt for Keiino denne gang. Selv syns jeg at Keiinos låt på alle mulige vis var myye bedre enn Tix sin låt. Keiinos låt har Dance, pop, same rap, same joik, samisk kultur og norsk kultur. Og de synger helt sykt bra sammen. Og ikke minst en fantastisk god fengende låt som jeg tror Norge definitivt hadde kommet skyhøyt opp på listene med i Eurovison Song Contest i Rotterdam den 20 mai.

Tix sin låt og scene nummer har aldri på noen måte vært en favoritt hos meg. Og jeg er nesten sikker på at det blir den heller ikke ute i Europa og i Eurovision Song Contest….. Jeg syns teksten er veldig bra med et viktig budskap, og så stopper der for meg. Jeg syns han har en fæl stemme, den blir liksom så spe. Scene nummeret blir altfor mye staffasje og voldsomt. Mye på en gang. Og dette er en låt som ikke har tatt meg på noen måte i det hele tatt, og den gjør det fortsatt ikke. Dessuten syns jeg Tix sin låt er en låt vi har hørt 100 000 ganger før, minst. Jeg tror også, majoriteten av de som stemte på Tix var av den yngre/yngste garde. Nå har jeg aldri likt anmeldere. Men skal vi tro de så gir de Tix en 2er for hele hans opptreden. Jeg selv gir den så vidt en 3.

Verdt å tenke på, er at skal vi tro Eurovision fansen og Europa forøvrig i diverse fora på nettet, så gir de Norges bidrag det glatte ordelag av valget av Tix til Eurovision Song Contest i Rotterdam. Låten blir regelrett slaktet så det synger etter. Selv er jeg skeptisk til om vi i det hele tatt klarer å kvalifisere oss til Eurovision finalen. Det gjenstår å se. Spennende blir det. Og jeg håper jo selvsagt at han kvalifiserer seg.

Som den i huga Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest fan jeg er, så støtter jeg selvsagt det valget Norge og Norges befolkning gjorde i går av å velge Tix. Det blir spennende å se, og det blir spennende å følge ham på veien frem til Eurovision Song Contest. Og ikke minst få med seg enda mer av hva Europa og Eurovision fansen mener fremover til vi kommer til Rotterdam. Dessverre er det mer eller mindre bare slakt han får. I alle fall til nå har han det fått.

Lykke til Tix. Og la oss håpe du motbeviser all negativ kritikk som nå florerer rundt omkring i både inn og utland.

Vi heier på deg, selvsagt.!

Garman. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg