Trenger du nye gryter til kjøkkenet.? KJØP disse støpejerns grytene!

I dag, i dag kom endelig støpejernsgrytene som jeg hadde bestilt. Støpejernsgryter fra tyske Solingen. Disse grytene er utrolig gode til det meste av matlaging. Eneste minuset med dem, er at håndtakene på grytene blir litt i varmeste laget. Men slik tror jeg det er med de fleste slike gryter. Enten det er fra. Solingen, Le Cruset eller andre merker i disse grytene. De Jeg har i Le Cruset blir også varme i håndtakene. Men hva er det vi ikke har grytekluter til da.? Håndtakene på lokkene blir derimot ikke varme. Og jeg som har utdanning som kokk må ha skikkelige gryter jeg kan lage mat i. Noen av de grytene jeg allerede var det på høy tid at jeg byttet ut.

Grytene passer alle typer komfyrer, inkludert induksjon og gass. Bunnen i grytene er på 4 mm, og holder lenge på varmen, selv når de de tatt av komfyren. Ønsker su selv disse grytene kan du gå inn på følgende link.: https://www.nettpris.eu/ Grytene fås i flere farger. Farger som blå, sort, oransje, gul. Jeg har som dere ser mine i blå. Så trenger du noen nye gryter til kjøkkenet ditt anbefaler jeg disse. Kjempegode og veldig lekre gryter. Pris for hele sulamitten er 1499 kroner.

I alle fall så var jeg nede på postkontoret for å hente disse grytene. Og jeg gruet meg litt til det, fordi jeg visste at disse grytene veide noen kilo. Hele leveransen veide 15 kilo. Så der var nærmest en treningsøkt i seg selv å få disse grytene med seg hjem. Og i denne varmen i tillegg så var det alt annet enn lett. Jeg var gjennomvåt da jeg kom hjem med de. Og jeg bar den store tunge esken på alle tenkelige måter på vei hjem til Løren. Det var oppå skuldren, med strake armer inntil magen, og med en masse pauser på veien de 400 meterne som jeg gikk med de. Skille ønske at noen var med meg og kunne tatt noen bilder på veien. Men dessvere.

I alle fall nederst i innlegget er noen bilder av grytene mine. Jeg gleder meg til å ta de i bruk etter hvert.

Her er hele samlingen av støpejernsgrytene mine på komfyren. Jeg bare digger den blåfargen som disse grytene har.

Dette er den minste av disse støpejerns grytene. Denne tar 0,7 liter. Perfekt til blant annet sauser, koking av egg, «you just name it».

Denne støpejerns gryten tar 3,3 liter. Er litt lav/vid i formen.

De  største gryten i denne samlingen er på 5,5 liter. Denne skal det lages mye gode gryteretter og lignende i.
Og til slutt stekepannen som har en omkrets på 26 cm. Og i tillegg har to hellekanter på hver sin side av pannen. Her blitt håndtaket ikke varmt, mens de blir litt varme på grytene.

Ha en fin dag til vi høres igjen.!

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg