Tur til Stovnertårnet – Norges lengste tårn.!

I går fant jeg ut at jeg omsider skulle ta turen til Stovner for å besøke den lokale turistattraksjonen som de har der. Nemlig det berømte Stovnertårnet som ligger der. Jeg har lenge, ja faktisk i årevis tenkt til å ta turen opp hit. Men det har aldri blitt. Men i går skjedde det. Det skulle faktisk ta meg hele 15 år før jeg klarte å somle meg opp hit. Men bedre sent enn aldri heter det visst. Og var det verdt turen.? Njahh, det var helt greitt. «Been there done that» liksom. Og i strålende sol og vårvær så var det helt greit. Det viktigste for meg med hele turen var spaserturen og frisk luft i det nydelige vårværet. Og jeg fikk tatt noen bilder som dere kan se nederst i innlegget.


Stovnertårnet ligger circa 600 meter fra t-banen på Stovner. Og det er lett tilgjengelig for både gående, syklende og rullestolbrukere å ta seg opp hit.
Stovnertårnet er Norges lengste tårn, men ikke det høyeste. Veien til topps er 265 meter langt. Toppen er 15 meter over bakken. Og 215 meter over fjorden.

Her står jeg foran Stovnertårnet, før jeg skal gå opp til toppen av det. Egentlig et kult laget tårn syns jeg….:-)

Og ettersom jeg hadde hele denne turistattraksjonen for meg selv, som i og for seg var overraskende nok. Så var det fritt frem for meg å leke meg litt foran kameraet på vei opp til toppen av Stovnertårnet. 🙂

En fin luftetur til Stovnertårnet var det i alle fall i flott vårvær.

Garman.❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg