Vakker juletrepynt – Feather long tail bird – Bare MÅTTE ha de.!

I går da jeg var en tur nede i sentrum og tittet på alt som var. Så tenkte jeg at jeg skulle ta turen innom på Glassmagasinet som ligger midt på Stortorvet i Oslo. Den siste måneden har jeg vært innom her noen ganger. Og da nærmere bestemt på Illums butikken som ligger der. Og det fordi jeg kom over noen utrolig vakre fugler, som man kan ha på juletreèt sitt dersom man ønsker det. Og disse grønne fuglene, eller «feather long tail bird» om du vil. Og som de heter, har jeg siklet noe veldig på den siste måneden. Men på grunn av den voldsomme prisen 1 stykk fugl kostet. Så ble det ikke til at jeg ville kjøpe noen. Ettersom jeg ville ha 10 stykk av disse fuglene. 1 stykk fugl koster 190 kr. Og da kan du jo regne ut selv hva 10 av disse vakre fuglene ville kostet….

Men så i går da, så var jeg innom Illums butikken igjen. Bare for å ta en ny titt på disse vakre fuglene. Jeg vet utmerket godt hvor i butikken jeg skal finne disse fuglene. Da jeg kommer bort til de, så står det en stor plakat oppå samme bordet/reolen som disse fuglene selges fra. Det står «all julepynt -25%». Jeg er jo ikke da sen å be, og tar den ene fuglen med meg bort i kassen, og spør bare for å forsikre meg om at de faktisk er på salg med 25 % avslag. Det stemmer sier kassadamen. Jeg flyr bort til hyllen/reolen, og begynner å grabbe til meg disse fuglene. En eldre dame står og ser på akkurat de samme fuglene, og lurer på om hun skal ha eller ikke ha av disse grønne fuglene. Jeg tenker med meg selv og håper hun ikke tar, mens jeg holder på å ta den ene etter den andre ut av kurven som de ligger i. Og utrolig nok, så har de faktisk 10 stykker av disse fuglene. Og bare 10 stykk igjen. Og jeg er så heldig at jeg stikker av med alle 10. Sikkert litt grådig av meg, men akkurat det «driter jeg ei lang mil i», for disse fuglene bare måtte jeg ha til juletreèt mitt. Og da måtte jeg ha minst 10 stykk av de. Fra før av har jeg også 10 hvite av disse fuglene. Og vet dere hva, de er utrolig dekorative  på juletreèt, både de hvite og de grønne.

Så var det prisen da på disse fuglene. Illums er jo alt annet enn noe billig sted å kjøpe noe som helst…. Det samme gjaldt for disse grønne fuglene. 1900 kr skulle jeg ha betalt for disse 10 fuglene, dersom jeg hadde kjøpt dem for 1 måned siden. Jeg betalte nå 1434 kr. Fortsatt dyrt vil jeg si, men nå turte jeg ikke å vente lenger. For hadde jeg kommet tilbake i romjulen på romjulssalget så hadde disse fuglene vært borte for lengst. Så jeg tenkte at her var det bare å slå til i en fart…..

Iallefall så er jeg veldig fornøyd med dette kjøpet av disse fuglene. Og jeg kjøper jo heller ikke hva som helst av juletrepynt. Så sånn er det. Håper dere liker disse fuglene også.

Ha en fortsatt fantastisk flott førjulstid. 🎄

Garman. ❤️


 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg